Konu içerisinde bahsettiğim gibi, kesinlikle süreklilik olarak saat başı veya 10 dakika da bir içerik girmeyin. Instagram da bir çok bilinçsiz kullanıcı bunu yapıyor. Instagram sizin eliniz de idare edebileceğiniz web sitesi değildir. Kendine özgü algoritmaları var. Bu yüzden belirli aralıkla kullanıcıların post/video paylaşması gerekiyor.
İnstagram da sayfa açıp büyütmek istiyorsanız, kesinlikle sabırlı olmanız gerekiyor. Onun dışın da ne yaparsanız yapın özgün bir şekilde ilerlemeyemezsiniz. Ücretli tanıtımlar veya ücretli reklamlar almanız gerekir. Kaldı ki çoğu bilinçsiz instagram kullanıcıları, biran önce sayfam büyüsün para kazanayım vb. gibi çabalara girişiyor. Herşeyi yukarı da net bir şekilde açıkladım.
@Berkaykatmer16; yorumuna cevap olarak;
Hiç kullanmıyorum. Sayfayı buna alıştırırsanız hastagh istiyor. Ben sıfırdan açtığım için hastag'a alıştırmadım sayfayı. Gerek duymuyorum. Sizlerin 100 içeriği varsa ve hastagh kullandıysanız, devam edebilirsiniz kullanmaya. Sizlere önerim 3-5 adet hastagh yeterli. (konuyla alakalı)
Hayırlı forumlar.
5 postumda hastag yoksa 1 tanesinde vardır napsam kararsız kaldım