Valla kim zafiyeti kullanır bilmem ama ben ülkemizdeki sitelerden birinde zafiyet bulursam uyarmamaya yemin ettim.
Neden derseniz bir çok siteyi bu konuda uyardım düzeltsinler diye adamlar ya geri dönüş yapmadı yada salakca dönüşler oldu.
Bir örnek vereyim geçmiş zaman da google ve diğer tarayıcılar entegreli bir tool yazarken toplu zafiyetleri listeliyordum yararlı bir şeyler yapmak için ülkemizdekileri de listeleyip sonra listelenen firmaların maileri bulup sistemlerinin hacklendiği ile ilgili mail attım.
Ama bildiğiniz elemanın biri gelmiş index çakmış
( !! PKK bayrağı çakmış siteye !!)
salağın biri girmiş linke "bu linkten pc mi mi hackledin" demez mi

anladığım kadarı ile çalışanlarından biri buna söylemiş bilgisayarı hacklemiş olabilir diye ben böyle salak bir İT'ci görmedim. He bu sırada bu olay da ismi lazım değil bir fabrikası var firmanın ...
başka bir firma da adamların siteleri hacklenmiş uyarıyorsun neymiş bana dava açacakmış

emin olun ülkemizde site sahiplerin çoğu teknoloji cahili ve ayrıca şunuda gördüm bir çok sistem patlamış durumda ve gelen geçen verileri yürütüyor adamları uyarıyorsun bakın sisteminizde zafiyet var adam cookie'den id numarası değiştirip Cari cari dolaşıyor CEVAP: ....... umursadıkları yok şimdi diyeceksiniz ülkede kvkk var var ama nerde

kvkk kurumu eğer gündem olursa varlar her gün bir çok firma hacklenip muhasebe verileri vb. şifreleniyor fakat bütün crypto loker işi yapan hackerlar paylaşmıyor parasını alıyor yoluna devam ediyor sonra halk diyorki bunlar benim x marketimden aldığım çeyiz takımını nerden biliyor

bilmiyor ki o firmaların hacklendiğini bilemez de zaten vb. vb.
lafın özü bizim web sistemleri kontrol edenler ve firmalar adam olmazz...