hocam o parayı zaten ödeyeceksiniz. daha sonra itiraz edeceksiniz. ama 200TL için verdiğiniz vakit kaybına değmez.
Tabi yine sizin takdiriniz. Uğraşırım derseniz gidip itiraz edebilirsiniz.
Dün araç muayenesine giderken muayeneden ceza yedim, 3 ay geçmiş fark etmemişim bile randevu aldım sabahında giderken ceza yedim
Bu arada simgelerde Knight Online gördüm, hangi server hocam?
Muayene randevu kağıdını gösterdiğinizde kanunen ceza yazamaz (randevu günü için söylüyorum). Çekiciyle gideceksiniz gibi üste çıkmaya çalışıyorlar fakat ceza yazamaz normalde (ağır kusur trafiği aksatacak bir durum yoksa).
Konuya gelecek olursak; Ters yön uyarı levhası vb. sokağın girişinde yoksa kesinlikle ceza yazamaz. Keşke ışık cezasınıda kabul etmeseydiniz çünkü diğer cezaya artık itiraz edemezsiniz. Hele ki ışık tutanağını imzaladıysanız kesinlikle boşuna gidip de dilekçe yazmayın. (ben böyle anladım konuyu).
Bu arada burası sakarya mı
Bir defasında yolda gidiyorum. Motorlu bir arkadaş sol kısımda ve 3 şeritte dolu. Normal yol hakkı 110 fakat 60 ile gidiyor sellektör yaptım kornaya bastım yol vermedi. Ortada kamyon var en sağ şerit boşaldı. Mecbur en sağdan geçip sola girdim. Ileride kırmızıda durdum motorlu durup dedi biz polisiz sen makas attın ceza kesecez bende dedim suç sende kes umurumda değil. 1823 tl ceza kesmişler. Haksızlığı yapan kendileri fakat cezayı ben yedim.
Hız sınırının üstüne çıkmamış, otobanda değilseniz 40km altına da inmediyse o kişinin suçu yoktur, suçlu sizsiniz. Trafiği bilinçli aksatma vb. durumlar ayrı fakat 110 üst sınırı olan yerde 60 km ile gitmek normal.