A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu görüşe göre sonsuza kadar Akp iktidarda kalmalı.
Yani kıyametin kopmasına diyelim 100bin yıl var. Bu görüşe göre 100bin yıl daha Akp iktidarda kalmalı. Eğer Akp iktidardan giderse Chp ülkeyi böler.
Bana bu düşünce mantıklı gelmiyor
Yada Akp yerine Tayyip Erdoğan diyelim. Kimileri diyor ki Tayyip Erdoğan olmasa Turkiye çoktan Suriye gibi olmuştu
Bu şekilde olaya bakarsak; Tayyip Erdoğanın evinde doktor ordusu olmalı.
Eğer başına bir iş gelirse Turkiye Suriye gibi olacak. Bunun olmaması için geceleri yatmak yerine ibadet ile geceyi geçirip, Tayyip Erdoğanın 500 yıl daha yaşaması için dua etmemiz gerekir.
Hani Olurda ölürse Suriye gibi olacaz ya
Yarın diyelimki eceli geldi öldü Tayyip Erdoğan, Bu durumda iflas bayrağı mı çekeceğiz. Ülkeyi terör örgütü yada terör örgütlerine mi teslim edilecek
sonsuza kadar akp nin yada erdoğan ın olmasına gerek yok vatanını gerçekten seven birinin gelmesi yeterli...ben size gelecek chp nin birkaç örneğini verdim devam ettirmeyeceklerine dair, siz bakın şunlardan dolayı devam ettirirler diyebiliyor musunuz? bakın ana sayfada daha bugün kılıçdaroğlunun demirtaşı serbest bırakacağız sözünğ tartışıyorlar...yine cjhp li vekillerden her hafta pkk nın tv sine çıknalar mevcut. siz hiç chp nin bu vekillere ses çıkardığını gördünüz mü? daha bugün kılıçdaroğlunun yanında biri çıkıp tsk rejovada operasyon yapmaı bırakmalı dedi. kılıçdaroğlu siz ne diyorsunuz dedi mi? örnekleri çoğaltırım. sizce bu zihniyet bu silahları destekler mi?