Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır kredi kartı kullanmıyordum ancak evimin 2 parça beyaz eşyasını yenilemek ve taksitlendirme gereksiniminden dolayı kredi kartı almak istedim.

Kredi notum 1500'e yakın ve geçen gün İş Bankası'na kredi kartı başvurusunda bulundum. Çalıştığım şu tarafından arandım ve "Başvurunuz askıya düşmüş bir de buradan deneyelim" denilerek yeniden başvuru yapıldı ve telefon kapatıldı. 15-20 dk sonra tekrar arandım ve başvurumun vergi dairesine olan 3K-3.5K TL'lik takibe düşen borcumdan dolayı reddedildiği bilgisi verildi.

Bu borcumu ödemek istiyorum (ödemeden devam edebilmemin bir yöntemi varsa ve paylaşırsanız çok daha iyi olur) ancak Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sitesinde işler bir hayli karışıyor. Şöyle ki;
2017'de şahıs şirketi açmış kapatmıştım, ondan kalan 7K TL'lik bir borcum var. Bununla birlikte 32K TL'lik KYK kredi borcum var. İş Bankası'nın ekranında takibe düşen 3.5K TL'lik bakiyeyi göremiyorum. GİB'den tebligatlar kısmından tarafıma e-tebliğ edilen borçları çıkardım. Bunları ödesem yeterli mi?

Benzer bir durum yaşamış ve çözüme ulaştırmış varsa yardımcı olursa çok hora geçer.

Teşekkürler şimdiden.