Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba şuan biraz içimi dökmek için açıyorum bu konuyu.

Daha önce tanışma sözlenme ve nişanlanma konularımı açmıştım haziranda da nikahım var. Temmuzda da başka şehirde düğün yapıcaz daha doğrusu sadece belediyenin yerinde yemek veriliyor adetleri öyleymiş oynamalı vs bir şey yok. Yemeği yiyen tebrik edip gidiyormuş. 1 gün öncesinde de kına olacak.

Ama şu kına konusunda bir türlü anlaşamadık gitti nişanlımla. Ya illa gösteriş yapacak sürekli instagramdan öyle şatafatlı apt*l influencer kızlara baka baka sanıyor ki herkesin hayatı öyle sanıyor ki onlar para veripte yapıyor onları.
Anlatamıyorum gitti deliricem. Kına için birkaç yer baktı annesi ve babası. Farklı ilde olduğumuz için onlar ayarlayacaktı.
işte 3-4 mekana baktılar 1 tanesi alanyada marinada bi yer 20bin küsür istiyor birisi 25bin istiyor her şey dahil.

Ben dedim ki ya böyle şeylere gerek yok insanlar evlerinde yapıyor parayı sokakta mı buluyoruz ikimizde i* gibi çalışıyoruz sen de biliyosun bunu ne gerek var o kadar para saçmaya. Evlenicez en güzel zamanlarımızda borç ödicez boş yere diyorum dur daha karar vermedik vs diyodu.

6 bin TL organizasyon dahil bi mekan vardı ben dedim ki mekan olacaksa burası olsun dedim bari. O bile çokta hadi gönlü olsun dedim bizimkilerle konuşayım falan demişti.

Dün akşam bana ""MARİNAYI TUTMUŞ BİZİMKİLER"" dedi. 20 BİN TL kına için.
Benim şarteller attı arkamdan iş çevirmesine, benim fikrimi almamasına, önemsememesine acayip şekilde bozuldum konuşmuyorum akşamdan beridir.

Ben zaten kuzenimden borç alıcam istanbulda nikah kıyıcaz işte gelinlikti kuafördü foto çekimiydi onun ailesi gelicek otel ayarlamasıydı onları halledicem. 2 hafta sonrası biz ailecek Alanyaya gidicez orda kalacak yer bulucam aynı şekilde kuaför masrafı ıvır zıvır gidecek zaten bütün para.

Ben kına için şimdi 1 kuruş vermek istemiyorum. MADEM BENDEN HABERSİZ BÖYLE Bİ ŞEY YAPTILAR BEN ORADAKİ MASRAFLARIN HİÇBİRİNE KARIŞMASAM AYIP OLUR MU?
Sadece ordaki kuaför ve kalacak yeri ayarlarım gerisine karışmak istemiyorum artık cidden acayip sinirlendim
Hocam insanlar birbirinde dinlenip huzur bulabilmeli, dışarda zaten tonlarca stres sahibi olduğumuz şeyler dönüyor birde böyle şeyler yüzünden sinir sitrese giriyorsunuz benim naçizane önerim karşı tarafla yol yakınken yolları ayırın derim. Çünkü bu tarz konularda sizin fikriniz alınmadan iş yapılıyorsa bu durum düğünde hel hele ev tutulurken eşya alınırken daha fazla strese girmenize sebep olacak şeylere gebe gibi görünüyor. Neticede karar sizin tabiki ama bana kalırsa bu ilişki yürümez. İlaveten kına hususunda ben olsam bana fikrim sorulmadan iş yapılıyorsa demekki kendi paraları vardır herhangi bir harcama için tek kuruş masraf etmezdim ben olsam.