Müşterinin kartından çekilen tutarı fatura kesmelisiniz. Şuan test için fark oluşuyor olabilir, production'a geçtiğinizde hesabı düzeltirsiniz. Sanırım ben sorunu tam anlayamadım ama olması gereken çekilen tutarın fatura kesilmesi.
Bazı kredi kartı firmaları küsürat için virgül ya da nokta kullanabiliyor. Eğer sisteminizde nokta, paytr'de virgülse ceil yerine str_replace kullanarak kendi noktanızı virgül yapabilirsiniz sanırım.
Hocam yanlis anladiniz demek istedigim paytrden suanda test gesabi talep ettim sagolsunlar verdiler deneme amacli. Suanda ondalikli sayi ile odeme yapmaya calistigimda tam sayi sorunu veriyoe paytr odeme entegrasyonu ondan bahsediyorum. Bende o sorun vermesin diye php ceil fonksiyonunu kullanarak kullaniciya tam sayili bir kdv tutari cikariyorum ama earsivden fatura keserken ondalimli kaliyor atiyorum 65.3tllik seyi kullaniciya 66tl diye gosteriyorum fakat earsivde kdvli fatura tutari 65.3 yaziyor anlatmak istedigim bu.
Hocam verdigin oranli sayilari salliyorum diye belirtmistim ama genede duzeltmeniz icin tessekkurler. Ustteki arkadasimizada belirttigim givi paytr suanda tam sayi hatasi veriyor ama bana hesabinizdaki destek talebi bolumunden destek acin ona gore bir sey yapilir dedi. Olurda yapilmaz ise bu sekilde yapmam sorun cikartirmi diye sormak istedim.