Biraz birikmiş param var, birşeyler ile ilgilenmek istiyorum, blog sitesi açmak gibi bi düşünce var aklımda, cok güzel boşta domainler buldum ama hangisini almalıyım bilmiyorum kararsızım yani, domainleri burada yazsam imkani olan kişiler bazılarını almak için koşacaktır diye düşünüyorum o yüzden domainleri yazmadım ama yapabileceklerimi söyliyeyim ilgili kişiler görüş yapsın.

1- Sağlık kelimesi ile başlayan bir domain, sağlık hakkında sorunları çözümleri, bağımlılıklardan kurtulmayı vs paylaşabileceğim site yapabilirim, örnek site

2- Fiyat listesi, ekonomi haberleri(zam indirim vs) paylaşabileceğim bi site yapabilirim, fiyat listesinden kastım, marketlerdeki ürünlerin fiyatları, v*ski , s*gara, hurda fiyatları, fındık fiyatları vs, örnek site vermek istemedim buna, aklımda uygun tema da yok, hem liste seklinde paylaşabileceğim hemde blog amacli kullanabilecegim.

3- Türkiyede gezilecek yerler tarihi eserler muzeler vs hakkinda bilgiler tarihleri geçmişleri vs paylaşabileceğim bi site yapabilirim, domaini güzel fakat görsel eklemeden olmaz, görselleri ben çekmediğim için telif söz konusu olurmu bilmiyorum.

Sizce hangisine girmeliyim, nasıl bir yol izlemeliyim, bu üçü arasında kararsız kaldım,