Ben bir Ak partili olarak forumda bunları söyleyince sürekli bana kızıyorsunuz
ben size sürekli söylüyorum;
muhalefet adam gibi muhalefet yapsa, başa geldiğimizde şunları şunları yapacağız, şöyle yapacağız böyle yapacağız diye güven verse oylarını arttıracaklar zaten.

Ama bunlar 1.si daha ortada adayları yok çünkü aday çıkarırlarsa 6 parti içinde direkt kavga çıkacak millet ittifakı bozulacak,
2.si sürekli iktidarın yaptığı hizmetleri kötüleme politikası yürütüyolar. Yahu adam SİHA yapıyor dünyaya ihraç etmeye başladık ülkeye döviz girişi oluyor buna bile karşı çıkıyolar. Bende şöyle bir izlenim var bu adamlar başa geçerse eğer demek ki yerli ve milli hiçbir şey yapıp satmayacaklar yurtdışına. Peki bu kafayla dövizin düşmesini nasıl bekliyolar?
IMF'den borç alıp dövizi düşürdük diyecekler. Ama 5-10 sene sonra siyaset hayatları bitecek ülke yine çukurun içinde olacak.

Bize kalıcı çözümler lazım artık. iktidar değişse de döviz diyelim ki düştü bi 10 sene sonra tekrar buraya gelecek daha önce de olduğu gibi.

ayrıca aponun heykelini dikeceğiz diyen demirtaş teröristin en önde gidenidir, müebbet yemelidir.