Cihan_Tavli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu makale veya içerik üretmeyi öneren arkadaşlar tamam iyi niyetlisiniz ve gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor olabilirsiniz ama sizce içerik üretmek herkesin bir anda yapabileceği bir şey mi ? Anahtar kelime kullanımı, içeriğin özgünlüğü, semantik ve SEO uyumlu olması gibi bir çok kriter var. Sizce sağlam bir background'u olmayan birinin içerikleri satın alındığından satın alan kişinin web sitesine yararı mı daha çok olur zararı mı ? Ben bu tarz konularda çok çokca makale yazarlığına yönlendirildiğini görüyorum yani şunu deseniz kendini geliştirip makale nasıl yazılır öğrenip hizmet verebilirsin tamam bir şey demeyeceğim ama cevap olarak sadefe makale yazmak bu işi herkesin istediği gibi yapabileceğini gösterir ki bu yanlış bence
Bu arada konu sahibine önerim r10 da iş yapma r10'un iş potansiyelini dışarıya pazarla burada ki hizmetleri farklı ortamlarda üzerine kâr/komisyon koyarak sat.

kesinlikle katılmıyorum. en kaliteli makaleyi en acemi adam yazar. diğeri artık ustalasmıştır kalıplaşmış kopya cümleler anahtar kelimem bilmem kaç tane alt üst yan başlık da kullansa acemi birisinin şuan benim yazdığım gibi kaptırıp gidip yazması kadar google gözünde değerli olamaz. bunu bi öğrenseniz siteleriniz muhteşem olacak.

bu foruma üye makale konusunda 4 yıllık tecrübesi olan arkadaşımla konuşurken bana dediği şey şu "7 şer kelimeden 3 cümle ile ifade edilecek konuyu ben 700 kelime uzatabilirim".