AGİT'TEN CENEVRE'DEN MİNSK'TEN KKTC'DEN DONBASS'DAN LUHANSK'DAN KARABAĞDAN ANTLAŞMA ve protokollerden , konuyla alakalı konuşacaksan konuş lütfen .
Yoksa muhatap alınmayacak cümleler kurup da seviyeyi düşürme .
Ben burada, bu konular hakkında çok güzel şeyler yazarım yazmasınada neyse...
Gelmiş forumda bir konu açıyorsun, doğru Türkçe kullan diyorum sana, doğru düzgün anlat diyorum.
Ya Hu, Allah aşkına, şu aşağıdaki cümlelerdeki anlatım bozukluğu değil de nedir? (ki 2-3 tanesini alıyorum ki fazla yer kaplamasın

)
*
Garantör arayışı içerisindesin , ve diyorsun ki ! Az kaldı Moskova'ya bayrak dikiyoruz Civilization oynuyoruz bayrak dikiyoruz .
*
Süreğen ve sistemli şekilde her sinyalde değer eylem tutarsızlığı içerirsen bir de bunu sinyalin remarkına her seferinde iliştirirsen ? * Eğer borsayla vesaire şunla bunla sizi çok derinden etkileyecek şekillerde ne bileyim belki orada öğrenim gören bir akrabanızın olması gibi sizi derinden etkileyecek durumların önüne geçmek için . Şu cümle kaç sefer geçiyor? * Harekatın parolası ise "Ayşe tatile çıksın" olarak belirlendi. Ayşe, Cenevre konferansına katılan dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş'in kızının adıydı.
Neyse;
Bak, seçtiğin konu güzel, tümevarım yapmaya çalışıyorsun ve bunu da takdir ediyorum ama anlatmak istediğini böyle dağınık anlatırsan birisi de çıkar, der ki, 'arkadaşım sen ne konuşuyon?'
Yani benim anlamamış olmama takıldın ama benim şu söylediklerimi senin pek anlayabileceğini sanmıyorum.
Neyse istediğin gibi cevap verebilirsin, seninle daha fazla uğraşacak vaktim yok, sen aynen devam et.