Elinize sağlık hocam
Çok teşekkürler hocam
Bende geçen ay kurdum. Amazon melek, Tetra, İthal lepistes, gümüş lepistes, kılıç, moli, salyangoz gibi türlerim var. İnsan ruhuna çok iyi geldiğini düşünüyorum. 8 yaşında başlayan bu hobimi 37 yaşımdayım halen severek sürdürüyorum. Maşallah diyelim güzel olmuş ellerinize sağlık.
Evet hocam o kadar haklısınız ki. Bu arada ben bunun hobi olduğunu düşünmüyorum bu bir hastalık
Çok uzun yıllar bu hobiyi ve üretimini yapmış biri olarak sizi tebrik ederim. Çok huzur verici bir hobi. AKvaryumunuzda çok güzel maşallah.
Hocam güzel yorumlarınız için çok teşekkürler

Gece akvaryumun başına geçtim azıcık izliyim dedim 40 dakika izlemişim bana 5 dakika gibi gelen süre işte bu kadar keyif veriyor.
Çok fazla emek istediğini biliyorum bakım süreçleri daha fazla emek istiyor iş yoğunluğumdan iki 250LT'lik bitki akvaryumunu kaybettim maalesef
Geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler.
Bir süredir tekrar akvaryum kurmak vardı aklımda. Şimdi görünce yine gaza geldim

Tek sıkıntı evde su delisi bir oğlum var. Balıklara resmen işkence eder, hatta kendi akvaryuma girer
Biraz daha büyüsün tekrar kuracağım inşallah.
Bitkilerin büyümüş haliyle bir güncellemenizi bekleriz hocam
Hocam bizdede 2 tane fırlama kendi var sırf bu yüzden dolaplı kapağı olan bir akvaryum aldım.
bitkiler büyüsün söz altıntı yapıcam