Şimdi duruma tek taraflı bakmamak gerek. Kişi kim bilmiyorum. Belki kendisine söylenen bir sözden dolayı serzenişte bulunmuştur. Zira mesaj içeriğine bakıldığında haddinden fazla gerildiği de belli.
Biz erkekler tepkilerimizi daha farklı şekillerde gösteririz. Bayanların maksimum gösterebilecekleri de verdiğiniz örnekteki gibi.
Kadın erkek eşitliği olayı yanlış anlaşılmış. Siz hiç erkek arkadaşından şiddet gören, karısından her gün dayak yiyerek işkenceye maruz bırakılan, toplu taşımada tacize uğrayan erkek gördünüz mü? Fakat her gün keyfe keder öldürülen kadınlarımızı görüyoruz.
Bir arkadaş otobüste yer verilmesinden bahsetmiş. Arkadaşlar erkeklerin biyolojisi ile kadınlarınki bir değildir. Siz 10x dayanırsanız onlar 3x dayanabilirler. Bakın ben olaya bilimsel açıdan baktım. Fakat asıl bakılması gereken taraf ise kibarlıktır. Tabi ki bayanlara yer verilmeli. Hatta otobüse binerken öncelik verilmeli. Kibarlık tarafını da geçtim, siz toplu taşımada ayakta dururken hiç tacize uğradınız mı? Bayan kardeşlerimiz uğruyor ve sırf bu yüzden bile oturmaları gerekir.
Lütfen yorum yapmadan önce kadınlarımızın nasıl bir ortamda yaşadığını, nelere maruz kaldığını unutmayın. Yorum yapmadan önce de bu bahsettiklerimi kendi karınızın / sevgilinizin / bayan arkadaşınızın yaşadığını düşünün. Hoşunuza gider miydi?