Olur olur herşey olur, 2021 9. ayda evi kiraya verdik, saatleri üzerine almana gerek yok dedik, başta 1 aylık depozito + 1 aylık kira bedeli aldık ilk ay kira bedelinden 100 tl kırdık hadi yeni geçecek temizlik yapacak dedik. 2. aydan sonra başladı kira ödemesi geçikmeleri her ay 1 akraba ölüyordu, kira ödemelerinde aksama oluyordu.. ses etmiyorduk.. artık o derece olmuştu ki aile içinde makara yapıyorduk gene biri öldü herelde diye 05.02.2022 de ödemesi gereken kira bedeli epey gecikdiği için aradık telefonları açmadı, yeğeni wp'den yazdı sözde amcası ölümlü kaza yapmış tutuklanmış evi boşaltmışlar 1 aylık kira borcları varmış, onu depozitoya saycakmışız. Anahtarıda doğalgaz saatinin üzerine koymuşlar Allah razı olsun

207 tl elektrik faturası, 57 tl su faturası + bu ay gelecek olan elektrik faturası + banyoyu havalandırmadan kullanmıslar tavan küf tutmuş + balkon panjurlarının birisini kırmışlar.

Yapılacak masraflar ve fatura giderleri için 1500 tl istediğimi belirttim sonrasında telefonla aradım açmadı, wpden yazmadıda..

Dipnot: yaşım 26 şu zamana kadar 1 tane insana denk gelemedim.