Yasal zam oranı neyse onu yapmak zorunda. Bu konuda bir itirazı varsa dava açsın ve Mahkeme belirlesin güncel kirasını. Ben nefret ediyorum çünkü, bana ilk taşınırken kendisi asla çıkarmayacağı güvencesi verdi. Benim zaten birçok evim var, karım da o evi sevmiyor, sen ben ölene dek oturabilirsin, dedi. Ancak çok değil, 4 sene sonra şimdi kafasına göre yüzde yüze yakın zam istiyor, çıkmamam halinde de elektriği keseceğini beyan ediyor. Az buçuk hukuk dava işlerinden anladığım için yasal haklarımı ve her ev sahibinin çık dediğinde çıkmayacağımı biliyorum. Yasal zammımı yapıyorum, kiramı gününde ödüyorum, aidat borcum vs yok, komşularımla iyi geçiniyorum. O da 2021 yılı başından beri kudurup duruyor. İşyerimdeki ziyaret edip şikayet etmediği amirim kalmadı, ama yine de insanın hakkını bilmesi çok güzel. Çünkü karşı tarafın elini kolunu bağlıyorsunuz ve bu şekilde mağdur olmuyorsunuz. İlla ki iyileri var, tanıdığım iyi insanlar da var ev sahipleri. Ancak ben kendiminkinden nefret ediyorum.