Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Asus bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. Pc açılırken asus logosu gittikten sonra bu hatayı veriyor. Bu Boot security olayını kapattığım zaman da bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatıyor fakat hiçbir zaman Windows başlamıyor. Az önce SSD' mi biçimlendirip tekrar Windows kurdum ama nafile. Hala aynı kısır döngüdeyim.
İnternetteki çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. Bilen biri varsa, çözümü paylaşırsa çok sevinirim.
Hıcam bios ayarlarından secure boot u ve uefi yi kapatın eper uefi kapanmıyorsa cms mod a alın eğer gine beceremezseniz ssdnize dışarıdan win to usb ile uefi kurulum ata bilirsiniz bu arada kullandığınız iso imajıda uefi destekli olmak zorunda cms modda atarsanız ve bios unuz uefi ise bu bahsettiğiniz hatayı alırsınız pc boot olmaz yada uefi destekli bir iso imajıyla uefi format flash ı oluşturun gpt bölüm sitili ile boot ayarlarından bir kereye mahsus flash bellekle başlayıp formatladığınızda sorununuz çözülecektir dahada olmuyorsa whatsapp dan yazın görüntülü yardımcı olayım