rengar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende plus alacağım fakat özellikleri nasıl kullanabileceğim hakkında en ufak bir bilgim yok.. nereden öğreniyoruz acaba
Premium üyelikler sayfasında detaylar mevcut. Yanlış bilmiyorsam videolu anlatıyorlar

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen almalısın. Kurumsal üyeliklerde satışlarda artma gözle görülür derece artıyor. Tecrübeye dayalı konusuyorum.
Katılıyorum bu düşüncenize 👍🙏

Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ki yaptığınız iş sorun çözen bir iş ise kesinlikle kurumsal plus öneriyorum. Ayrıca Türkiye son bir kaç yıldır aldın aldın kampanyası şeklinde gidiyor. Çok geciktirmenin pek anlamı yok. Ben 2 kez aldım oldukça memnun kaldım. Şu an hala aktif olarak kullanıyorum ve memnunum.
Ladavaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir yere ödemeniz yok ise vereceğiniz para sizde + ise hemen alın iyice değer kaybetmesin paranız
Vebiva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçeniz varsa alın hocam çekemeyenlere artıyor buda daha çok hırs veriyor 😄
VelihanD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kesinlikle faydası olur ama kurumsal plus değilde kurumsal yeterli olur gibi.
ZENT_MEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
plus değil de "kurumsal" al derim... Lokomotif, stabil işiniz gerçekleştiğinde, inşallah plus alırsınız... Kesinlikle kurumsal üyelik avantajdır...
Cok teşekkürler değerli yorumlarını için. Galiba kurumsal üyelik alacağım gün içinde 😊