r10 da tüm yorumları dikkatlice okumak lazım. satın alım ağırlıklı olan işlere artık itibar etmiyorum. "satın aldım, sonuçları yazarım" diyenlerin neredeyse tamamı sonuçları yazmıyorsa o iş anlatıldığı kadar verimli değildir.
ilk yılımda bir çantacıya denk geldim, ufak bir meblağdı, iş yapılamadı, sonra baktım adam banlanmış. olabilir dedim takılmadım. bir defasında da yeni hizmet aldığım ve 1 günlük hizmet için 500 lira ödediğim kişinin, okuduğum bir konuda cahilce bir mesajını görmüştüm ve kendimi çok kötü hissetmiştim, ben işi kime verdim diye. o iş yapıldı gerçi. şu anda neden yapıldığını anlıyorum çünkü bugün dahi o işi 100 liraya yapan bolca kişi mevcut. muhtemelen başkası yaptı.
son aylarda çok aktifim. yine sürekli hizmet alıyorum ama bu sefer şu ana kadar aldıklarımdan memnunum. bir de r10 yaşı çok önemli. eski olanlar sorun çıktığında daha yapıcı ve hemen iade teklif ediyorlar. dürüst olmam gerekirse iş alımı yaparken en az 3 yıldır burada olup olmadığına, ticaret puanındaki yorumlara ve varsa başka hizmetlerindeki yorumlara bakıyorum.