pardon kuzenim yazmış yöntemini denediniz ama tutmamış anlaşılan

hwid değiştirmeyi araştırın
Başkasına sövüyorsa bir sorumluluk alıyor hocam, bu banı açmak basit ama hiç yardım edeceğim gelmiyor.
Serverlarda küfürlerin çoğu zaman sansürlü olduğunu da düşünürsek, karşı tarafa sövmüş olması ve karşı tarafın yönetime şikayet etmiş olması çok olası.
Bazen, yaptıklarının sorumluluğunun olduğunu anlaması gerekir hocam; ağlasa da insanlara küfür etmesinin cezasını çekmeli.
Çocuk ama demeden önce neden küfrediyor demek daha doğru gibi geliyor.
Büyük ihtimalle ben de açmazdım banı bu arada, oyuncu kitlemin kalitesini düşürmek istemezdim sanırım.
Yine de geçmiş olsun.
Ettiği küfürü özelden söyleyebilirim eminim ki istemsiz bile olsa gün içinde ya da rutinde hepimizin ağzından çıkan bir kelime. Ek olarak bir çocuk eğer yaptığı hatadan ve yanlıştan ders çıkarabiliyosa bunu algılayabiliyorsa bu yeterli olacaktır. Hiç birimiz burada ne sütten çıkmış ak kaşığız ne de bembeyaz. Neden küfrediyor çok kalıplı bir kelime. Sokakta, okulda caddede her yerde bunları duyabiliyorlar kötü olduğunu ne kadar aşılarsan aşıla her bir yanımızda olan bir şey artık o kadar normal geliyor ki insanlara sizce normal değil mi ? "Küfrediyor." diye bir durum yok yani basit bir durum sadece çözüm varsa bilgi alışverişi istenildi Siz kitlenizi korumaya devam edebilirsiniz hocam anladığım kadarıyla sütte leke var sizde yok
Teşekkür ederim