Baykan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok farkı var. Kurumsal işlerde çalışmadığınız belli oluyor. Ödeme almak için öncelikle fatura kesmeniz gerekli. Daha öncesinde de bu tarz anlaşmazlıkların önüne geçmek için sözleşme yapılması eğer mümkünse teknik şartname yazılması ve imzalanması gerekli.

Ayrıca gidip kocholding.tv yada başka uzantılı bir domaini register edip firma itibarını zedeleyen şeyler yazamazsınız. Yazmanız durumunda bir önceki mesajımda yazdığım gibi ücreti vekalet ve bir miktar tazminatı ödemeye hazır olmalısınız. Heleki bu com.tr uzantlı domainler gibi belirli evraklar ile alınan domainlerse başınızın ağrıma süresi daha da kısalır.

Hukuk sizin düşündüğünüz şekilde işlemez.
arkadaş ödeme almıyor taksit sildiriyor takas gibi düşünün takasın neresine fatura kesecek. kocholding.tv regleyip yazamam evet ama direk kocholdingsin sitesini ben yaptıysam ve bana gereken ödemeyi yapmadıysa istediğimi bal gibi yazarım. arkadas bir markanın clon adresini reglemememiş zaten direk markanın adresinin arkadaş reglemiş öyle bir marka yok yani internet üzernde. hukuk sizinde düşündüğünüz şekilde işlemez. hukukta belli kanunlar vardır ve bu kanunlar çerçevesinde işler. madem sözleşme yapmak zorunlu atar mısınız bana o kanun maddesini bekliyorum.