aynı problemi 2020 de yaşamıştım aramıştım iade etmişlerdi. 2021 de ocak ayında kartı kapatmak için aradım kart ücreti ödemek istemediğim için çünkü adam akıllı tek kampanyasını kullanmadım bonus falanda kayda değer birikmedi. Ocak ayında aradığımda müşşteri hizmetleri geçen sene iade almışsınız zaten bu sene de çekim sonrasında ararsanız iadenizi yaparız kartınızı kapatmayın dedi. Sonra haziran ayı gibi ücret çekilince aradım iade için müşteri hizmetleri önceki müşteri hizmetlerini suçlayarak yanlış bilgi verdiğini söyledi ve iade edemeyeceklerini söyledi.

Sonra 3000 TL harcama sözü muhabbeti ile iade ettiler. 1 ay daha kullandım iadeyi alıp 3000 harcamayı tamamladığım anda kartı kapattım. İş bankasında da 1 TL paramı tutmuyorum artık.

Kartım öğrenci kartıydı benden habersiz olarak (normalde mesaj ile bilgilendirme yapıyolardı) kartımı öğrenci kartından maksimuma çevirmişlerdi işlem ücretini ondan dolayı alıyolarmış her şeyleri hikaye. 100 kişiden çekse 50 kişinin haberi bile olmuyordur para çekildiğinden