Dorebar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de durumum kötü ve inan bana 50-100 liraya muhtaç bir şekilde forumda iş kovalıyorum. Ama ben de buna rağmen kurumsal üyelik alacağım. Almak için para biriktiriyorum, sizce neden? Ticari konularımı daha fazla öne çıkarmak ve iş hacmi yaratmak için. Borç verdiğiniz adam bu niyetle yapmış olabilir. Lütfen beni yanlış anlamayın da, 6 yılda bu forumda tereddüt etmeden para alışverişi yapabileceğim sadece 3 kişi var. Siz nasıl bu kadar rahat bir şekilde insanlara borç para veriyorsunuz anlamadım.
Yeni bir şey değil hocam elim bollaştıkça herkese yardımcı olmayı istiyorum. Yolda giderken çok çocuğa para verdim git dürüm al diye. Sokak hayvanlarına zaten sürekli yardım ediyorum. Bunlar söylenmez ama açıklamak için ufak özet geçtim.

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şahsen tanımadığım kişilere bilr borç vermemekten yanayım forumda hiç vermem herhalde kimseye güvenim kalmadı artık para mevzusunda
Parasında değilim gerçekten sadece bu yapılan zoruma gitti.

Rettit12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam neden isim vermiyorsunuz

Bizde gerçek yüzlerini görelim kimse onlar
Etik olmaz hocam kendi hatasını anlarsan kafi benim içim

ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borç vermem borç almam kardeşimden dahi olsa. Kardeşi kardeşe düşman eder borç öyle beter bir şey. İllaki birine vereceksemde borç değilde gözden çıkardığım parayı dönmeyecek şekilde veririm. Dönerse sürpriz olur dönmezse zaten beklentim olmaz
Aynı şekilde ben de borç verirsem unutuyorum. Daha sonra öderse kışlık montun cebinden para çıkmış gibi oluyor