carmeena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhabalar, baya zor zamanlar geçiriyorum. Uzun zamandır issiz kaldım kredi borçları kira falan derken dibin dibindeyim. Artık psikolojik olarak da çok yoruldum. Bazı şeyleri kaldıramıyorum. Kendimi namaza verdim ibadete verdim Allah'a şükür çıkmadık candan ümit kesilmez diye.

Güzel bir hayatım varken evlendim Covid patladı işsiz kalınca krediler patladı icralık oldum, kira zor bela çıkıyor. Psikolojik olarak adamı bitiriyor bu durum.

Aranızda böyle bir duruma düşen var mı bu durumdan nasıl kurtardiniz kendinizi? Bazen artık Allah canımı alsa da kurtulsam diyorum o derece..
Hocam birebir aynı durumdayım ama senden 1 tık daha zor bi durum var 3 aylık bebekte var. Krediler için diyebileceğim şey 2 ay geriden ödeyebilirsin bankalarla görüşüp erteleme sakın talep etme ödeme sözü vermiş olursunuz ucu hapse gider. Onun dışında hiç ödenmezse anca icraya gelirler hiçbişey alamadan giderler.

Krediden çok kira ve faturalar zor. Yaşanmicak bi durum varsa marketlere kargo firmalarına başvuru yapabilirsiniz 4250 en azından net gelir olur düzgün bi iş buluncada çıkarsınız