CALMARSE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zihniyetime diş fırçası öneren kişinin bana hakaretini görmezden gelip asıl kendisinin zihniyetine diş fırçası işe yarar demem mi suç?

Kendisinin zihniyetinin bana nazaran daha kötü olduğu için diş fırçasından benim değil kendisinin zihniyetinin faydalanmasını söylüyorum ama bakın kendisi ne diyor;

Pek eşitlikçi sayın üye @eyefive5; şimdi de bu hakaret karşısında aynı hassasiyeti gösterecek misin?

Bana "senin zihniyetin kirli diş fırçası kullan" diyen birisine, "asıl senin zihniyetin daha kirli senin faydalanman daha mantıklı" dedim diye veryansın edip bana yaptığı bu hakarete sessiz kalamazsın herhalde.
bakın, konuyu açmanız için haklı sebepleriniz olabilir. ilk mesaja bakıldığında gayet düzgün bir şekilde açıklamaya calismissiniz ve derdinizi anlatmissiniz. ama 10 sayfa okudum ve gittikçe çirkin bir üslup kullanmaya baslamissiniz. arkadaşım, karşında bir hanımefendi var ve çok ağır şeyler yazıyorsun. buraya yakışan şeyler değil ve tam anlamıyla iğrenç. kendini eleştiren insanları ise "guard" diyerek sokak tabiri garip garip kelimeler kullanıyorsun. umarım sonradan bu insanlara ulaşıp başka şeyler yazmamişsındır. yerinde olsam banım açılınca esaslı bir özür konusu açar ve bu konunun kaldırılması için moderatör arkadaşlara basvururdum. yukarıda alintiladigim mesajda ise o anlamada kastetmedigini soylemissin. umarim öyledir yoksa başkaları bu kadar anlayisli karsilamayabilir.

kendinden utanmalisin, 7 senelik bir uyenin boyle sacma ithamlarda bulunmasi manidar.