Can Özkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu neden carpitiyorsun ben sosyal devletin sana yardim etmesin mi dedim? Sosyal devletin gorevi zaten budur. Neyse, sen haklisin kardesim. Allah yardimcin olsun, insallah sikintilarini kisa surede cozersin.
Konuyu carpitan ben degilim, biri konuyu baska yere cekti sazan gibi atladi herkes sonra suclu ben oldum. Sen para kazanmak istiyosan yapacagin tek sey trden avrupaya acilmak ayni India dakiler gibi. Gunluk 150tl ye degil 100 euroya calisacak online isler bulmak icin ugras. Yoksa avrupaya gelipte evli sekilde coluklu cocuklu bir is basarman icin saglam ticaretin olmasi lazim isci olarak sadece bir evde 5 kisiyle kalirsan bulgarlar gibi 5 sene sonra trde milyoner olursun gel buraya o sekil yap geri dön. Ama sanmayinki sadece turkiyede zorluk var, her ulkenin kendine gore zorluklari var burda ya engelli olacaksin ki herseyden bedava yararlanmak icin yada cok iyi ticaret yapacaksin baska turlu para yapamazsin amacin rahat yasamaksa. Beni anlayan anladi anlamayan zaten ergen kafalidir. Neyse benim her sozum birilerine batiyor saniyolarki ben trde herkes rahat yasiyor dedim. Tek bir yorumumla nereye konu geldi yaziklar olsun. Kimse kimseye saygi duymuyor bu kafayla trde daha cok basit seyler icin cinayetler islenir

Amin cumlemize allah yardim etsin.