7 yıl önce sarı site üzerinden dollandırılmıştım bilenler bilir, 7 sene sonunda sonuçlandı ve sonuç beklediğim gibi. Dava ağır ceza mahkemesinde idi.
Paramı almak için ise icraya vermiştim, itiraz etmişti. Sonra borç davası açıp kazanmıştım. Adamın hesaplarına haciz koydurdum ancak benden önce alacaklı 10 kişi var yani bana sıra gelmez
Sanığın tek dollandırdığı ben değilim yaklaşık 20 kişi kadar var. Aldığı ceza 2 yıl 6 ay malesef. Bu arada dosya bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dollandırıcılık ve 4 yıldan başlıyor alt sınırı, nasıl 2 yıl 6 ay aldı bilmiyorum, birde koşullardan yararlandırılmasına diyor, sanırım yatmayacak, şuan diğer suçlardan hapiste.
bunun yanında 3600 küsür TL adli para cezası almış ancak maddi durumu gözetilerek ödemeyecekmiş sayın mahkememiz, adalet mercimiz böyle karar vermiş..
O kadar uğraşan polislere, kriminalde inceleme yapan personele, mahkemedeki zabıt katibine, devletin harcadığı kağıtlara yazık... Üstüne bana ceza vermediklerine şaşırıyorum. Bu arada devlet sanığın avukatına 10.250 küsür TL ödeme yapacakmış..
Gerçi dollandıran kişiye dollandırıcı dediğim için bana hakaret davası açmıştı ve 1500 TL adli para cezası almıştım
Karara itiraz hakkım yok kamu davasına dönüştüğü için karşının itiraz hakkı var. Diğer interneti kullanılan sanık ise beraat etti. Yani 7 yıl uğraştığımla ve harcadığım para ve emekle kaldım...