Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Şahsi yorumum neyden olduğuna bakılmaksızın referanslarına bakarsınız, makaleyi yazan emekçi bir çöpçü de olsa, doktor da olsa hakkını veriyorsa o işi 10/10 yapıyordur. Bayan biriyle alışverişim oldu forumda teslim ettiği hizmet kelimenin tam anlamıyla berbattı ödemesini yaptığım şeyi (miktar büyük olmasa bile ortada bir alışveriş var) kullanmadım bile. Aynı şekilde bir erkekle iş yaptım zamanında teslim etmedi bile, oyaladı durdu günlerce.
İsteyen herhangi bir ilanına astronottan bilmem ne diye de başlık atarak satış stratejisi güdebilir bence burada olması gereken eğer bu bizi rahatsız ediyorsa o ilanı geçmek. Burada siz bayandan, şundan bundan yazarak satış stratejisi kasmaya çalışan birinin hizmeti beni tatmin etmez diye düşünebilirsiniz bu bence sizin ve herkesin doğal hakkı onların attığı başlıkların onların hakkı olduğu gibi. Benim için önemli olan kişinin arkadaşlarından, kankalarından, eşinden dostundan gelmediği belli olan referanslarıdır. Önemli olan bu olmalı ve insan reklamını, satış stratejisini verdiği hizmetin kalitesini ortaya koyan bu gibi şeylerin üzerinden yapmalı. Bana güven veren şey bu olur.
Ayrıca cinsiyetten bağımsız olarak şu şu şu konuda erkekler daha tecrübeli o yüzden erkekten diye ciddi ciddi başlık atan kişiler olsa insanların onu da yadırgayacağını düşünüyorum ben bu tip durumları yadırgayanlar olduğu gibi. Herkes erkekler tesisat, nakliyat vs. sektörlere daha yatkın öyleyse sırf bu konularda yazdırmak isteyenler erkeklere yazdırmak ister diye erkekler de erkekten hizmet diye başlık atabilir demezdi illa yadırgayanlar, dalga geçenler çıkardı bayandan ilanları yadırgayanlar olduğu gibi.