Hocam bakın buralara hiçbir yorum yapmadım farkındaysanız. Haklı da olabilirsiniz haksız da olabilirsiniz, yorum yapmadım.
Ben diyorum ki biz neden aldığımız parayı geri vermeyelim, siz ne diyorsunuz.
Yukarida yazdığım gibi tekrardan yazıyorum
Genelde insanlar aldıkları borçları parça parça geri öderim dediklerinde zamanla araya başka konular girer hesqplari karıştırır ben onu ödememiş miydim der unutur gider hesqbi karıştırır
Bu sebeple bun uyumayan borç verenler bana parça parça odeme yapma tek seferde öde der
Bu benim de başıma çok gelmiştir başkalarının da başına gelmiştir
Bu sebeple sizin karşınızda,da size borç veren belki ihtiyacı olduğu halde belki almak istediği halde hesap karışmasın diyerek bana tek parçada öde parça parça odeme demiştir
Bu onun parayi istemediğine veya üstüne düşmediği işaret değildir
Hani ilk mesajda yazdiniz Bu zamana kadar biz parça parça ödemek istedik ama tek parçada öde dedi demek üstüne düşmedi simdi mi istiyor
Sorunuza cevaptır
Ben size parayi eksik ödeyeceksiniz demedim genelde insanlar bu sekilde davrandığı için borç veren "abi paran olunca tek seferde öde" der hepsi bu siz eksik ödeyeceksiniz amacınız adamın parasına konmak demedim karşı tarafın dusuncesi budur hep.
Bunu açıkladıktan sonra diğer yazdıklarım hakkında
100 bin verip 3 yıl sonra 100 bini geri almak için dusunceniz bu konudaki samimiyetinizi gösterir
Bu konuda ne düşünüyorsunuz,