iyi de " kadın yazardan makale " sözleri kendi başına bi anahtar kelimedir. google'da aratınca çıkar örneğin. özellikle spesifik konularda makale yazdırmak isteyen kişiler kadın yazarları tercih edebilir, sebebi de çalışma yürüttüğü alanlar kadınlar üzerine olabilir. bebek, kadın giyim, kozmetik vb.. bu tür konularda erkek yazar aramak yerine kadın yazar aramaktan doğal ne var?

engelli olayına gelince. bahsettiğiniz kişinin kim olduğunu başlığı okuyunca anladım fakat bu tür bi yazıyı kendisinden hiçbir zaman görmedim, denk gelmedim. anlamamın sebebi, geçmişte farklı bir üyenin, kendisini takdir baabında açtığı konuyu okumuş olmamdı o kadar. haricen, 2019 un eylül ayından itibaren yer aldığım forumda denk geldiğim yazılarında engellilik üzerinden bir prim kasma çabasına rastladığımı hatırlamıyorum.

fakat sizin kastınızı da anlıyorum. eğer karşı taraf bahsettiğiniz gibi bu durumu kasıtlı bir pr malzemesi ve gelir kaynağı olarak artniyetle kullanıyorsa ve buna dair ispatlarınız mevcutsa haklısınız derim zira duygu sömürülerini hiçbir zaman sevmemişimdir lakin böyle bi durum yoksa, ortada kanıt, ispat yoksa bi özür dilemeniz gerekir.