Hakikaten tutamadım kendimi. Son yorumudur.
Sayın post sahibi kendinizi üst akıl sanmayın. Yazılanların nereye gittiğini herkesin anlayabilecek kapasitesi var ben sizin zihniyetinize laf söylüyorum. Sözcük dagarciginiz mi yetmedi de magandaliga vurdunuz. Zihniyetime laf söyleseydiniz. Olmadı mi bırakın bu işleri

2019 yılından beri ben bu platformdayım. Bir Allah'in kulunun bana sapkın bir mesaj attığını görmedim. Bir kaç sivri fikirli kimse dışında, kimsenin de benim cinsiyetimle ilgilendiğini sanmıyorum. Bir dönem sen erkeksin kadın kılığına giriyorsun demek modaydı. Şimdi de niye satış konunda kadın yazıyor olayina döndü. Neden kadın yazıyoruz?

- Erkek ağırlıklı bir platformda is yapıyoruz. Kimilerimiz unisex nickler kullanmayı tercih ediliyor ve konuşmanın seyri erkek erkeğe bir konuşma olarak sekillensin istemiyor. Hepinizin yapmadığınin farkındayım ama kanka muhabbeti yapıp sinkaflı küfür kisaltmalarini her lafının peşine eklemeyi adet edinenler var aramızda. Kadın olunca bu konuda hassasiyet gösteriyorlar.

- Kadın, doğum, guzellik fikirleri, saç, makyaj, anne, bebek, kadın odaklı ürün denemeleri ve ürün açıklamaları, moda gibi konularda kaynaksız icerik uretebiliyoruz. Çünkü bu süreçleri biyolojik naturanin da etkisiyle deneyimleyebiliyoruz. Bu deneyimleri uzun uzun anlatmaktan daha kolay kadınım demek. Kadınsa biliyordur diye düşünürsün istiyoruz ki zaten biliyoruz da ve bunu bir pazarlama taktigine çeviriyoruz. Tıpkı sizin de farklı alanları deneyimleyebildiginiz gibi.

Ben şahsen kadın olduğum için çok toplu iş kaybettim. Özellikle teknik işler sanayi ekipmanları, otomotiv, asma tavan, inşaat ve türevi işler. Bu konuda yalnız olmadığıma da eminim. Gelipte burda saçımı başımı yolup, konular açıp günlerce üzerine konuşmadım. Erkeksiniz bizi disliyorsunuz muhabbetine girmedim.

Profillerimize bakın dedim. Yine olay başka Bi yana gitti. Amaç farklı olsa orda o kadar ticaret puanı mi birikecek. Belli ki iş yapmışız. Belli ki tam zamanlı yazıyoruz. Belli ki başka bir amacımız yok görün istedim. Ben o arkadaşları da tanımıyorum şahsım adına, Nurşen'i bilirim engelli değildir. Özeldir.

Benden yeteneklidir misal. Pek çoğumuzun tam olduğu ve bu şekilde iş yaptığı bu piyasada, bir takım zihniyetlerin engel diye görüp malzeme yaptığı farklılıgiyla bizim yaptığımız işi yapar. Şahsi olarak da tanımam kendisini arkadaşım da değildir. Belki 10 kere iş yapmışımdır geçen bu 3 senede o kadar. Bir kere bile şahit olmadım bu durumunu pazarlık malzemesi yaptığına. Bunu da kendisini yüceltmek için demiyorum. Yok çünkü öyle bir durum, öyle bir ilişki yok. Nacizane tavsiyem ozel insanlarla yolunuz kesistiginde, onun o farklı yanıyla sizinle aynı işi yaptığını yapabildiğini düşünün. Eksik olan sizsiniz o değil ki. Dezavantajına rağmen sizin yaptığınız işi en az sizin kadar iyi yapıyor. Çoğu zaman da sizden iyi.

Bu post toplu bir çıldırma, bir akıl tutulması gibi adeta saçmalık. Yahu denir mi? Nasıl denir bu hiç mi ben ne yazıyorum ne anlatıyorum insanları neyle yuzlesmek zorunda bırakıyorum, ne hissettiriyorum diye dusunulmez. Düşünceye gem vurulmuyor hadi bunu düşünüyorsun biri için anlarım da, bu düşünce nasil bir insana söylenir? Oturmuş sayfalarca bunu tartışmissiniz. Dilenci diyorsunuz ya hadsizce. Bu cesaretin neyin urunu oldugunu anlamak mümkün değil.

Orda yazan KADIN hakikaten öyle bir anlama gelmiyor. Bizim burda başka bir amacımız olsa, bu işleri yapacak olsak platform mu yok? Gözümüzün nurunu döküyoruz, elimize kolumuza kramplar giriyor. Gerizekali miyiz biz? Malum platformlardaki kadınların düşündüğünü düşünemiyor, onlar kadar olamıyoruz da r10dan mi iş çeviriyoruz. Çoğumuz evli, çoluk çocuk sahibi insanlar. Sahipsiz mi sanıyorsunuz? Siz bizim biz sizin ekmeğinizi yiyoruz. Burasi bu denli büyük bir platformsa, birlikte var ediyoruz kadını erkeği. Yapmayın Allah aşkına. Yüzünü görmediğiniz, sesini duymadığınız insanlara dilenci diyorsunuz burda. Klişe olacak ama ananıza bacınıza yapılsa? Duracak misiniz? Gevrek gevrek ikonlar kullanıp gülecek misiniz?

Başladığım noktadayım hakikaten başka işimiz mi yok bizim? Her derdimizi çözdük kim ilan postunu nasıl açmış bunu mu tartışacağız. Uygunsuz Bi durum olursa yönetim el atıyor zaten. Lütfen artık lütfen yani insanların engelini, kadinliğını, erkekliğini, yönetimlerini bırakın.