serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuda haklısınız. Güzel bir kullanıcı adı ama demek istediğim şuydu. Bende misal şöyle bir kullanıcı adı aldım. orgun.egitim. Sizin kullanıcı adınız kadar etkili olmayabilir ama ben farklı olarak şunu yaptım diyelim. Bu kullanıcı adını bir marka haline getirdim. Artık insanlar beni etiketler hale geldiler ve her paylaşımım keşfete düşer duruma geldi. İşte burada etkili olan faktör benim kullanıcı adımın yanı sıra markam olacağı için çok daha iyi bir fiyat alabilirim ya da fiyat teklifi yapabilirim. Tabi ki sizin kullanıcı adınız gibi bir jenerik isim de olursa tadından yenmez Demek istediğim buydu. Ssizin de bir markanız var ise yine 4 haneli rakamlara gidebilir düşüncesindeyim. Hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim hocam kıymetli vaktinizi ayırıp detaylıca yazdığınız için. Kesinlikle haklısınız. Şu an herhangi bir aciliyeti yok zaten. Zaman bulursak belki yavaş yavaş başlayabilirim. Zaten reelslerde bilgi verdiğim bir konsept düşünüyordum. Belki de bu hesaptan bunu yaparım 🤓 Hayırlısı olsun diyelim. İyi geceleriniz olsun