eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marka ismi ve domain güzel aklına gelen varsa deftere felan not et. ilerde lazım olur yada bir fırsatı çıkar satarım diye. ben domain satışı felan yapmıyorum ama sen madem yarışmalara giriyorsun.karşına yarışma fırsat felan çıkabilir lazım olabilir.
Evet hocam profesyonel olarak satın almasak da bir porföyümüz var zaten. Önerilerle ilgili durumu kontrol etmek zor olur yoksa
trchalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy'den domain sorgulamayı bırakalı yıllar oldu. Bence adamlar sorguları veri tabanında biriktirip toplu satıyorlar. Bazen cidden çok saçmalıyor. En güvenilir sorgulama Google Domains
Kesinlikle. Google domains üzerinden sorgulama pek yapmıyordum. Güzel öneri oldu hocam teşekkürler. R10+ da ileteceğim
metomann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hani filmlerde bir replik var ya "sen bu işte yenisin galiba" diye...

İşin özü çoğu firma log tutar sorgulanan güzel, para edecek domainleri anında regler... Şimdi aşağıda konuyu okuyan arkadaşlar başlarından geçen hikayeleri anlatınca daha iyi anlarsın sanırım.
Hocam işte yeni değilim ancak önerirken daha çok beğendiğim markalar da vardı. Sadece bunun bu şekilde satılmasına şaşırdım. Yoksa çok dikkatimizi çekenleri reglediğimiz de oluyor tabii ki. Reglenmeyenler üzerine ayrı bir porföyümüz var. Rutin kontrol esnasında bu domainde denk gelmek şaşırttı beni. Sizce potansiyel olarak regleseydik ne kadar ederdi bu domain?