Her d0landırıcı tabii ki Seyyit değil. Bazı uyanıklar da milleti dolandırıp suçu bu ite yıkarak aradan sıvışıyorlar. Ama küçük beyinleri şunu akıl edemiyor; forum içi arama kısmında Seyyit konusuna kendilerini dahil ettiklerinden herhangi bir kapsamlı savcılık soruşturması veya ceza davası olursa bağlantılı kişi diye araştırılıp incelenecekler. Savcısına göre değişmekle birlikte "işlediği basit bir suçu Seyyit'e yıkmak" isterken örgütlü suç kapsamına bile dahil edilebilirler. O yüzden yaşı küçük ve bu yolun yolcusu olmaya niyet eden kardeşlere söylüyorum, bu işlerin şakası olmaz. Kan alırlar.

Ha bu arada her dolandırıcıya Seyyit denmesi yanlış ama Seyyit de buralarda. En son @contact; üyeliğini kullandı. Bana sataşmasından anlamıştım. -trade geçtim orada verdiğim linke bakın. Orijinal Seyyit'tir kendisi.

Seyyit meselesine gelince, bu herif forumda şehir efsanesi haline geldi ama abartıldığı kadar büyük ya da zeki bir suçlu değil. Seyyit itini Seyyit yapan şey azmi. Sürekli vazgeçmeden herkese yazması, her an online olması, 7/24 kovalaması. Bir de Şanlıurfa/Ceylanpınar'da 3-5 arkadaşının banka kartı var elinde, onlar da aynı yolun yolcusu, cashout'a bu hesaplar üzerinden dönüp parayı kırışıyorlar. Internet işlerini bu elemanların hepsinin kovaladığını sanmıyorum, muhtemelen işi yapan Seyyit ama işin içinde Yusuf Ölker vs. (diğerlerinin adı aklımda değil konulara bakmaya da üşendim) hesaplarını da yönetip onlara pay veriyor. Yani @Admin; 'in yazdığı gibi tek kişi değil ama internet muhabbetine tek kişi bakıp paraları müsait kartlara göre alıyor ya da film fırıldak duruma göre çeviriyorlar. Telefon hattı, WhatsApp numarası ve banka hesabı konusunda sıkıntı yaşamıyorlar.

Benim forumdaki tecrübelerime dayanarak gördüğüm, bildiğim, ulaştığım sonuçlar bunlar.

P.S.: Seyyit itinin güncel numarasının sonu 00 38 (direkt kendisidir, @contact üyeliği bu numarayı kullandığı için ban yedi).