Bir şey ölü değilse almıyorum nerdeyse ben 😂
Bayağı samimi yanıt olmuş hocam
Bizde de durumlar ayni genel olarak boyle malum kosullar belli insanlar tedirgin
Hayırlısı olsun. Savaş vs atlatılsaydı küresel olarak belki bazı kararlar alınabilirdi. Ben iyiye gideceğini düşünüyorum. Özellikle yazın ciddi değişimler gözlemleyebiliriz. Şahsi görüşüm zira borsaya ilgil var canlı devam ediyor. Tabi gel gitler olabiliyor…
evet haklısın forum durgun konu başlık sayıları ve sayfa sayıları kısalmış. ben apple mac üzerine olsa yazardım ama sizin konıunuzu gördüm uzman olmadığım için yazmadım
Evet hocam. Kendi konumu örnek verdim ama böyle eskiden tanıtım yazısı isteyen arkadaşlar, sayfalar ne bileyim harika fikirler havada uçuşurdu. Güzel, verimli sohbetler yapardık. Şu an içeriği aynı olan farklı başlıktaki konular var çoğunlukla…
Alternatif yerleri deneyin, youtube kanallarına yorum yapın. letgoya koyun. burada almak isteyen yokmuş demekki
Teşekkürler az önce bir arkadaş yorum yapmış

Buradan sattık bile sanırım…
bu ürünlerin hiç bir etkisi ve katkısı yok açıkcası. cihazlar üretilirken testlerde zaten kendi soğutma sistemleri ile test ediliyor ve yeterli geliyor. soğutucular ses çıkarmaktan başka bir fayda sağlamıyorlar bence.
Hocam açıkçası faydasını özellikle hdmi ile ekrana veya tvye bağladığımda bizzat gördüm. Ben de sizin gibi düşünmekteydim ancak bazı sistemler f/p adına minimum maliyetle oluşturuluyor. Haliyle cihazın da yapısı, metal itibariyle ısınma fazla oluyor. Asus cihazım çok ısındığından almıştım. Ama monster ultra boost fanlı bir cihazda çok ihtiyaç duymadım ve bu sebeple fan tertemiz kaldı diyebilirim…
Soğutucu herkesin ihtiyacı olan bir ürün değil. Günümüz şartlarında da bence para verilecek son ürün. Maalesef ki karnını doyurup evinde uyuyabilen için soğutucunun eksik kalması şaşılacak bir durum değil.
Az önce bir teklif geldi hocam

Bu konu biraz ayrı bence zira bu işten ekmek yiyen insanlarında kasmayan, ısınmayan bir bilgisayara ihtiyacı var. Fan da bu sebeple sermaye ve değerli…