GizemYildizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak Nurşen benim arkadaşım değil, forumda ticari amaçlarla zaman zaman ortaklık kurduğumuz çok da saygı duyduğum bir metin yazarı. Arkadaşlık için daha farklı bağlar gerekir.

Nurşen'in yazdıklarıyla sizde nasıl bir etki yarattığı da aşikar. Kadın açık açık izzah etmiş linkleri de paylaşmış. Yandaşa da ihtiyaç duymuyor. Konunun nerede başladığı da bu postu niye açtığınız da çok belli. Dünden beri kendinize gelememişsiniz, konu açarak yandaş arayan sizsiniz. Fıkrasına gülünmeyen adam misali, gevrek gevrek yorumlar yapıp, ikonlar koyarak kendi kendinize gülüp eğleniyorsunuz. Ekranın karşısında nasıl bir suret var bilmiyorum ama sahip olduğunuz zihniyeti düşününce diş fırçası uzatma isteğim oluştu. Siz bizim adımıza utanacağınıza önce dişlerinizi fırçalayın.

Bayandan makale ne anlama geliyor? Bu sorunun yanıtında, sanane dememe rağmen yorum yapmayı sürdürmenizden daha acınası ve sahip olduğunuz zihniyetten daha utanç verici ne olabilir merak ediyorum. Yorulmadıysanız rica etsem açıklar mısınız? Müsait olduğumda gelip okuyayım.
"Ekranın karşısında nasıl bir suret var" dediğiniz için söylüyorum, şimdi fotoğraf koyardım da aşık olunmasından korkuyorum. Kusura bakmayın, sizin mesajınızı en fazla bu kadar ciddiye alabiliyorum.

Ha bu arada, diş fırçasından fonksiyonel anlamda sizin daha fazla faydalanabileceğinize bahse girerim.
Anlamayanlar için açayım, zihniyetinde kirlilik olana diş fırçası fonksiyonel anlamda daha fazla faydalı olur. Kendisi zihniyetim bakımından bana diş fırçası önerdi dikkat ederseniz.