Sizinle anlayışlarımız çok farklı zaten. Ben bir üye ile iş yaparım, ticaret puanı 1 yazılır ama o üye ile yıllar boyunca çalışırız. Çünkü sizin bahsettiğiniz üzere kaynak ve ortaya çıkan ürün arasında sizin kuramadığınız gibi bir anlam çıkmaz.
Önceki mesajda dediğiniz gibi kimlerle çalışacağınızı daha iyi görebiliyorsunuz ki bu faydanızadır. Duygu sömürüsü yapmayan ve tamamen işinin tekniğiyle ilgilenen birisinin işleri sizi mutlu edemez. Siz daha çok diğer tarafla işbirlikleri yapın ki çift taraflı memnuniyet olsun.
Ne de olsa duygu sömürüsü yapan her kişiye destek olmak isteyen sizin gibi temiz kalpli çok insanımız var bizim. Biz sizin gibi temiz kalpli kişilere arkadaş arasında guard deriz.
Benim zamanında yaptığım makale işi ticaret puanımın neredeyse 20 katı sen rahat olabilirsin kaynak ve ortaya çıkan ürün arasındaki kurulacak anlamı anlamam konusunda bir sıkıntı yok.
Ben işlerime duygu sömürüsü yönünden değil işe saygı bakımından bakarım.
Sizinle çalışmam çünkü;
Kendi işinizle ilgilenmek yerine başkası ne yapmış başkası ne etmiş başkasının ticaretini nasıl baltalarım gibi etik olmayan ve hiç profesyonellere yakışmayan bir davranış biçimi sergilemeniz ile alakalı.
Sözde guard temiz kalp filan yine konuyu açışınızda başka üyelere nasıl gizli ithamlar yaptıysanız aynısını da bana yapmışsınız.
Maksimum kalite seviyeniz bu kadar yani.
En fazla yapabileceğiniz şey kelime oyunları ile gizli ithamlarla başkalarını zan altında bırakmak... Bunu yaparken de kendi kendinize öff ne laf soktum ne cevap verdim diye içten içe seviniyorsunuzdur.
Şu konuyu okuyan 10 bin kişi olsa 9750 üye acınası bir profil görecektir. O acınası profilin de kim olacağını zaten belirtirler.
Bu konudaki son mesajımdır. Bu saatten sonra eyvallahta yazsanız cümlelerime açıklama da getirseniz size cevap göndermeyeceğim.
Konuşma anlayan kişilere yapılır.
Hayırlı forumlar.