DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerim, anlatmak istediklerim ile sizin verdiğiniz cevap o kadar farklı ki

Bir sürü şey yazdım tek bir kısmını çekip o kısma odaklanıp oradan yürümeye çalışmışsınız.

Ben size iş alamıyor sipariş gelmiyor tarzı bir şey demek yerine başkalarının ne yaptığı ile ilgilenmek yerine kendi işinizi her daim en üst kalitede tutmaya çalışın diyorum. Siz bana neler demişsiniz.

Umarım yazdığınız yazılarla ilgili araştırma yaparken anladığınız şey ile kaynak aldığınız yazılar arasında da bu kadar farklılık yoktur.
Sizinle anlayışlarımız çok farklı zaten. Ben bir üye ile iş yaparım, ticaret puanı 1 yazılır ama o üye ile yıllar boyunca çalışırız. Çünkü sizin bahsettiğiniz üzere kaynak ve ortaya çıkan ürün arasında sizin kuramadığınız gibi bir anlam çıkmaz.

Önceki mesajda dediğiniz gibi kimlerle çalışacağınızı daha iyi görebiliyorsunuz ki bu faydanızadır. Duygu sömürüsü yapmayan ve tamamen işinin tekniğiyle ilgilenen birisinin işleri sizi mutlu edemez. Siz daha çok diğer tarafla işbirlikleri yapın ki çift taraflı memnuniyet olsun.

Ne de olsa duygu sömürüsü yapan her kişiye destek olmak isteyen sizin gibi temiz kalpli çok insanımız var bizim. Biz sizin gibi temiz kalpli kişilere arkadaş arasında guard deriz.