CALMARSE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Duygu sömürüsü yapıldığını söyleyenlerin iş kaygısı yok, emin olabilirsiniz. Zaten iş kaygısı olsaydı buradakine benzer bir sömürüye ihtiyaç duyulurdu. Ayrıca bu konuda fikir beyan edenlerden kimlerin iş kaygısı duyduğu ya da daha açık bir tabirle "iş alamıyorum" diye ağladığı kayıtlarda mevcut, araştırabilirsiniz.

Sürekli bir kendini övme, başarı modunda olanların bu duygu sömürüsüne başvurması da çelişkili geliyor. Ticaret geçmişine, başarılarına bakın derken umarım ticaret sayısının çokluğunu bir argüman olarak sunmuyorsunuzdur. Çünkü benim r10 profilimin olduğu zamanlarda daha r10'un varlığından haberdar değildi pek çoğunuz. İşinin ehilleri de bilir ki r10'da güven veya başarı endeksinin tek kriteri ticaret sayısı değildir. İlk günden bu yana sattığımız her makalenin ardından ticaret puanı kovalayacak olsaydık zaten bugünlerde yeni üyelerle tanışmaya bile zaman bulamadığımız yıllardır devam ettirdiğimiz işbirliklerini sürdüremezdik.

Arkadaşınız, yanına yancı aradığı için sizi etiketledi. Yani sizi davet etmek gibi bir amacımız yoktu. Biz genel olarak "bayandan, engelliden, öğrenciden, bilmem neyden" tarzındaki duygu sömürülerini itici buluyoruz ve bunu ifade etmek istiyoruz. Çevremizdeki birisine forumu gösterdiğimizde bayandan makale başlığını görüp "bu ne anlama geliyor" sorusunu cevaplarken sizin yerinize bizim utandığımızı söylüyoruz.

İlk olarak Nurşen benim arkadaşım değil, forumda ticari amaçlarla zaman zaman ortaklık kurduğumuz çok da saygı duyduğum bir metin yazarı. Arkadaşlık için daha farklı bağlar gerekir.

Nurşen'in yazdıklarıyla sizde nasıl bir etki yarattığı da aşikar. Kadın açık açık izzah etmiş linkleri de paylaşmış. Yandaşa da ihtiyaç duymuyor. Konunun nerede başladığı da bu postu niye açtığınız da çok belli. Dünden beri kendinize gelememişsiniz, konu açarak yandaş arayan sizsiniz. Fıkrasına gülünmeyen adam misali, gevrek gevrek yorumlar yapıp, ikonlar koyarak kendi kendinize gülüp eğleniyorsunuz. Ekranın karşısında nasıl bir suret var bilmiyorum ama sahip olduğunuz zihniyeti düşününce diş fırçası uzatma isteğim oluştu. Siz bizim adımıza utanacağınıza önce dişlerinizi fırçalayın.

Bayandan makale ne anlama geliyor? Bu sorunun yanıtında, sanane dememe rağmen yorum yapmayı sürdürmenizden daha acınası ve sahip olduğunuz zihniyetten daha utanç verici ne olabilir merak ediyorum. Yorulmadıysanız rica etsem açıklar mısınız? Müsait olduğumda gelip okuyayım.