https://www.washingtonpost.com/histo...never-existed/
adamlar cami tarayınca güzel süper on numara , UKRAYNA ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI
kendi ülkesinde de 7 - 8 yaşında çocukları silahlandırmakta ÖZGÜRLÜK İNSANLIK ABİDE SAVAŞÇISI
Madem öyle İŞİD'E niye terör devleti terör örgütü muamelesi yaptınız adamlar AVRUPA'NIN İŞİDİ KALESİ İŞİD KALESİ YÖNETİMİ ZATEN .
Yanık kafaların yanık insanları .
başka kahraman bulamadiniz mi neo nazi terör örgütü azov ukrayna terör örgütü yönetiminin kadin militanindan başka !!!!!!!! nato gibi bir organizasyonda dünya kadinlar günü diye saçmaliyorsunuz . biri de hala aklini başina alip ne oluyor demeyecek mi ? yoksa 7 - 8 yaşinda çocuklarin eline ak -47 verilip neo nazi ideolojileri ile kafalarinin yikanmasini çok mu seviyorsunuz ?
bu arada not AVRUPA VE ABD VE AVRUPA KONSEYİ SAVAŞ DEMEYİ YASAKLADI KRİZ ÇATIŞMA DENİYOR BU DA SİZE DERİNSEL İÇTEN BİR KÖTÜ DEMEYECEĞİM BİR ŞEY .
akıllı yok ki bir kişi göreyim yok yok !
50 'Yİ GEÇKİN TARAF VAR ORDA BİRİ DE KALKIPTA SAVAŞA GİREYİM NAH ORA ŞURDAN DEMİYOR SİZLE BÖYLE KONUŞMAK GEREK !
50Yİ GEÇKİN DEVLET VAR GİDİPTE UKRAYNA'YA HERİ ŞURDAN YARDIM EDEK LO DEMİYOR AZICIK BİR GÖRÜN GÖRÜN . 50'Yİ GEÇKİN DEVLET RUSYA'YA KARŞI ORADA VE RUSYA ÇEÇENİSTAN BUNLAR VAR SADECE KARŞILARINDA 50 ADAM ORADASIN VE BIRAK BİR ADIM ATMAYI AKSİNE SÜREKLİ ABİ ABİ ABİ DİYE DOLANIYORSUN ANCA BÖYLE ANLIYORSUNUZ SİZİN LUGATINIZ BU. HANGİ ÜLKE TERÖR ÖRGÜTÜ UNSURLARINA AKTİF ŞEKİLDE YARDIM EDİP ONDAN SONRA DA BAŞINA BELA ALIR . UKRAYNA YÖNETİMİ VE AZOV VE BAZI TABUR UNSURLAR + NEO NAZİ KAMPLARDAN SÜREKLİ KAFALARI YIKANAN UKRAYNALILAR 7 -8 YAŞINDA ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE ORTADA DEVASA BİR İŞİD SEMİ BATI MUHABBETİ DÖNÜYOR DAHA HALA BURADA DEĞİŞİK DEĞİŞİK EDEBİYAT YAPANLAR VAR. azıcık akıl başka bir şey değil .