Benim ekmek sıkıntım olduğunu kim söyledi size? Yahu "iş alamıyorum, sipariş gelmiyor, hazırladığım makaleler satılmıyor" diye ağlayanlar varken bana mı iş kaygısından dem vuruyorsunuz?

Ben daha satış konusuna eklemeden makaleleri satabiliyorken bazı insanlar taban fiyatın yüksekliğinden dolayı makaleleri elinden çıkaramıyor, kime neyin kalitesinden ekmeğinden bahsediyorsunuz?
1 liraya, 2 liraya, 3 liraya makale satıp sonra da her alışveriş için ticaret puanı kovalayan ufak hesapçıları mı kıskanacağım?

"Taban fiyat 4 TL olduğu için makaleler elimizde kalıyor ya da sipariş gelmiyor" diye ağlayan onlarken ben 4 TL'den hatta çoğu zaman bazı yazılarımı 5,5 TL'den satıyorum. Ekmek derdinde olan onlar ki kendi cinsiyetlerini dahi işin içine sokarak birkaç kuruş daha fazla kazanmanın peşindeler.
Ha ayriyeten ben sadece belli bir alanda yazılar hazırlıyorum. Bu yazılar benim lisans eğitimimle de aynı alanda. Ona rağmen şu bölümden makaleler diye başlık atmayacak kadar duruş sahibi birisiyim ben.
Kimin gerçekten çalışıp para kazandığı ortada, kimin duygu sömürüsü yaparak dinlendiği ortada.
Dediklerim, anlatmak istediklerim ile sizin verdiğiniz cevap o kadar farklı ki
Bir sürü şey yazdım tek bir kısmını çekip o kısma odaklanıp oradan yürümeye çalışmışsınız.
Ben size iş alamıyor sipariş gelmiyor tarzı bir şey demek yerine başkalarının ne yaptığı ile ilgilenmek yerine kendi işinizi her daim en üst kalitede tutmaya çalışın diyorum. Siz bana neler demişsiniz.
Umarım yazdığınız yazılarla ilgili araştırma yaparken anladığınız şey ile kaynak aldığınız yazılar arasında da bu kadar farklılık yoktur.