GizemYildizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cümleten merhabalar etiketlendiğim için konudan haberdar oldum. Foruma girdim gireli bu 'Kadın makale yazarı' tamlamasından neden bu kadar rahatsızlık duyulduğunu anlamadım. Benim de satış konum böyle başlıyor da kime ne bundan? Hakikaten bu kadar işsiz misiniz?

Sevgili kadın arkadaşlarım da açıklama yapmış sebep şu bu bilmemne diye. Verilecek tek Bi yanıt var. O da sanane. Bu kadar.

Duygu sömürüsü yaptığımızı, bunun da iş almak sonrasında da müşteri portföyü yaratıp süreklilik sağlamak konusunda başarılı bir taktik olduğunu düşünüyorsanız, iş kayginiz varsa siz de yapın. Siz de erkek yazın ya da farklı bir eğilim söz konusuysa onu yazın. Nurşen'in etiketledigi kişilerin ticaret geçmişlerine de bir bakın ama. Kişilerin bilmem kaç yıllık geçmişlerini, başarılarını kadın makale yazarı tamlamasına bağlıyorsanız, dediğim gibi hiç zaman kaybetmeyin siz de yazın.

Yani yıl olmuş 2022, hayattaki tek derdiniz ticaret yaptığınız forumdaki yüzünü bile görmediğiniz kişilerin açtıkları konu başlıklarıymış gibi ara ara bunları tartışıyorsunuz. Hakikaten hiç mi derdiniz yok? Tüm sorunları çözdünüz de biz mi kaldık? Bir de yani baya baya zırhları kılıçları kuşana kuşana, gardınızı ala ala en acıyan ya da acıyabilecek yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz. Kıyaslamalar, örneklendirmeler, betimlemeler bilmem neler baya baya kafa yoruyorsunuz. Ne anlamı var yani Allah aşkına? Hiç bir yönüyle hoş görünmüyor.

Para kazanmak için makale yazıyoruz görüşünde hem fikirsek, şurada amaçsızca fikir beyan edeceğinize (Gerçekten hiç bir amacı yok. Şimdi siz bu konu başlıklarını uygun görmüyorsunuz diye kimse düzenlemeyecek yani, değiştirmeyecek onu da diyeyim forum yetkilileri bir karar alırsa ancak.) oturup iki kelime yazı yazın da asıl amaca odaklanın. Gören de sizi kanaat liderisiniz, forumun kanayan bir yarasına parmak bastınız devrim yapacaksınız sanacak. Bırakın hocam abesle iştigal bunlar. Bu kadar eforu yazıya harcasaydınız, günü kurtarmıştınız. Herkese bol kazançlar dilerim 🤟
Duygu sömürüsü yapıldığını söyleyenlerin iş kaygısı yok, emin olabilirsiniz. Zaten iş kaygısı olsaydı buradakine benzer bir sömürüye ihtiyaç duyulurdu. Ayrıca bu konuda fikir beyan edenlerden kimlerin iş kaygısı duyduğu ya da daha açık bir tabirle "iş alamıyorum" diye ağladığı kayıtlarda mevcut, araştırabilirsiniz.

Sürekli bir kendini övme, başarı modunda olanların bu duygu sömürüsüne başvurması da çelişkili geliyor. Ticaret geçmişine, başarılarına bakın derken umarım ticaret sayısının çokluğunu bir argüman olarak sunmuyorsunuzdur. Çünkü benim r10 profilimin olduğu zamanlarda daha r10'un varlığından haberdar değildi pek çoğunuz. İşinin ehilleri de bilir ki r10'da güven veya başarı endeksinin tek kriteri ticaret sayısı değildir. İlk günden bu yana sattığımız her makalenin ardından ticaret puanı kovalayacak olsaydık zaten bugünlerde yeni üyelerle tanışmaya bile zaman bulamadığımız yıllardır devam ettirdiğimiz işbirliklerini sürdüremezdik.

Arkadaşınız, yanına yancı aradığı için sizi etiketledi. Yani sizi davet etmek gibi bir amacımız yoktu. Biz genel olarak "bayandan, engelliden, öğrenciden, bilmem neyden" tarzındaki duygu sömürülerini itici buluyoruz ve bunu ifade etmek istiyoruz. Çevremizdeki birisine forumu gösterdiğimizde bayandan makale başlığını görüp "bu ne anlama geliyor" sorusunu cevaplarken sizin yerinize bizim utandığımızı söylüyoruz.