Eski üyeliğimi de hesaba katarsak 2014 yılından 2020 yılına kadar 6 sene boyunca R10'da aktif bir şekilde makale işi yapmış birisiyim.
Çok fazla sayıda çalıştığım kişi ve site oldu.
O eski dönemlerden bugüne gelinceye kadar süreçte
Rakip işletme diyeceğim ama tanışık olmasam bile çok fazla saygı duyduğum isimler oldu.
Örneğin
@elyesaayse; hanımefendi çalışkanlığı, azmiyle, işine olan ilgisiyle her zaman takdir ederek takip ettiğim içerik üreticilerinden biri oldu.
Aktif olarak çalıştığım zamanlarda gerçekten çok fazla sayıda bayan makale yazarı aranıyor başlıkları vardı.
Bunun sebebi ise kadınların işlerini daha düzgün, daha titiz ve daha bir hassasiyet ile yapmalarından ötürüydü.
Kimse aaa bir cinsiyet öne çıksın bir abazalara gün doğsun iş toplayalım mantığıyla bunu yapmadığına %100 eminim.
Sizin şu krizde şu haber siteleri ile cebelleşip iş alamadığınız dönemlerde ay boyu topladığınız iş miktarı kadar biz yoğunluktan iş reddi yapıyorduk.
Demem o ki başlıklarda bazı sıfatların bulunması iş toplamak için atılmış değil. Hepsinin bir hikayesi oluyor.
Adam ekonomi ile ilgili bir bölüm okuyor.
İktisat bölümü öğrencisinden makale hizmeti diyor.
Buradaki amaç duyguyu sömürmek değil.
Diyor ki ben bu sektörün içerisindeyim. Terimlere, işleyişe kurallara hakimim. Bu nedenle beni tercih etmeniz gereken iyi bir sebep var diyor.
Konuyu ilk okuduğumda bir acaba diye düşündüm.
Sonrasında gelen mesajları da okuyunca açıkçası konunun art niyetle açıldığı çok aşikar ortada.
Kimsenin kimseyi aptal yerine koyma hakkı yok.
Betimlemeler, işleyiş süreci filan nick verilmese dahi tamamen bireylere yönelik iğneleyici bir konu olmuş.
Eskinin bir içerik yazarı olarak bugünlerde içerik yazarı ile çalışmayı düşünen birisi olarak bu konuda kiminle çalışacağımı kiminle çalışmayacağımı daha iyi görüyorum.
Dediğim gibi 6 yıl boyunca aktif olduğum kategoride bir kere şu tür başlıklardan rahatsız olmak yerine hep işimi nasıl iyi yaparım hep müşteri portföyümü nasıl benimle çalışmaya ikna ederim şeklinde iyileştirmeler yaparak ilerlemiş ve başarılı olmuştum. Öğrenciliğimi zevk-u sefa içinde geçirmiştim. Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem o yöndedir. Yaptığınız her ne iş olursa olsun rakiplerle bu şekilde boş boş ilgilenmek yerine kendi işinize bir katma değer katarsanız zaten ekmek sıkıntınız olmaz.