CALMARSE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birader sen önce bu konuda fikir beyan edenler arasından kim iş alamıyor diye ağlıyor bir araştır. Öğrendikten sonra gel, söz ciddiye alacağım seni.

Benim bugüne kadar "iş yok, makale satamıyorum" dediğim olmadı. Hele de "bayandan makale" başlıkları yüzünden iş alamıyorum dediğim de hiç olmadı. Makaleleri elinde kalan veya taban fiyatın yüksekliği nedeniyle sipariş alamayanlar ve sonra ağlayanlar başkaları, ben değil.
Peki diğerleri ağlıyorsa neden onlar haksız rekabet diye konu açmıyorlar?
Senin işin gücün yolundaysa insanların kadın yazardan makale diye konu açması seni neden rahatsız ediyor?
Demek ki insanlar farklarını öne çıkarmaya çalışıyorlar, eskiden kadın üye azdı, kadından makale de zor bulunuyordu.
Bu duygu sömürüsü değil bu bir pazarlama tekniğidir.
Ben sucuk satıyorsam Kayseri sucuğu diye sattığımda bu Çorum'daki sucuk üreticileri için haksız rekabet mi olur?
Sucuğun şehri önemli değil önemli olan tadıdır diyemezsin. Çünkü şehir bir referans verir.
Cinsiyet de makale yazdıracak insanlara bir referans verir.
Bir insanın makale yazarlığı konusunda kendi hakkında detay vermesi gayet normal ve akıllıca bir pazarlama tekniğidir.
Kadın makale yazarı, çocuk gelişimi mezunu makale yazarı, hukuk öğrencisi makale yazarı vs diye gider.
Makale yazarlarının çoğunun gerçek hayatta kısıtlı bir alanda uzmanlıkları var ya da bir uzmanlıkları yok, ve çoğu zaman hiç bir uzmanlık sahibi olmadıkları alanda makale yazıyorlar.
En azından bir makale yazarının kadın mı erkek mi olduğunu bilmek futbol makalesi yazdıracağımız zaman yahut örgü modelleri yorumlatacağımız zaman kime yazdıracağımız konusunda referans kaynağı olur.