Dogrusevera9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahaha, okuduğunuzu anlama problemi var gibi sizde. Konu sahibinin düşüncesini desteklemek için, yorum yaptım. Gelip durduk yere bana laf ebeliği yapmaya başladınız. Neyse, sıkıldım. Makalelerin kıyısına köşesine iğne oyası, dantel motifleri falan ekleyin bayan yazar. Kolay gelsin.

Not: Yanıt vermekten vazgeç lütfen. Sal beni.
Peki size ne? Keyfimizin kahyâsı mısınız? İstediğimiz konuya istediğimizi yazarız, burası özgür bir forum. Niye gerildliniz ki? Ne güzel fikir alışverişinde bulunuyoruz işte. (!) KOnu sahibi de bu konuyu fikir alışverişi için açtığını (!) söylüyor. (Yersen.)
Halbuki "ben kilitlenen konuda sana cevap yazamadım, içime oturdu, içime dert oldu, konu açayım bari" diye düşünmüş. İnkâr ediyor, kabul edecek hâli yok tabii.
Biraz daha basit bir dille anlatayım hatta:
Şimdi bakın;
https://www.r10.net/off-topic/313461...dirilmasi.html
Yukarıdaki konu var ya hani.
Oraya girin.
Orada arkadaş @cagataysahin; nickli üyeye; yok "sen bu fiyattan anca ölücülere iş yaparsın", yok "garsonluk yap daha iyi", yok "üzüleceksin ama ben kazanıyorum, sen beceremiyorsun makale satmayı" tarzında bir sürü şeyler yazmış.
Ben de şahsen rahatsız oldum bu irite edici, rencide edici sözlerden. Fikrimi dile getireyim dedim, arkadaşa bir cevap yazdım.
'Vay sen misin bana cevap yazan!' dedi arkadaş, bu sefer oklarını bana çevirdi.
'Kalitesiz de kalitesiz' deyip durdu, hakaretler yağdırdı.
Ben de ağzının payını vermek durumunda kaldım tabii.
Konu büyüdü, 'engelinle prim kasıyorsun, cinsiyetini kullanıyorsun', 'sana makale vereyim sadakam olsun' falan falan bir ton saçmaladı.
Gereken cevabı verdim, ama tam o anda konu kilitlendi.
Arkadaş cevap yazamadı.
Eee şimdi ne yapacak? Cevap vermese olmaz, içinde kalır. Ama konu kilitlendi. İşte çözüm:
Tabii ki böyle bir konu açmayı tercih etti!
Buraya da gereken cevabı verdim; hemen lafı çevirdi:
'Ben konuda isim belirtmedim, niye üzerinize alınıyorsunuz? Size mi söyledim ben? İlgi çekmek için yapıyorsunuz?' (!) falan falan dedi.
Hatta yetmedi, admini falan etiketledi, farklı bir boyuta geçti artık.
O benimle ilgilensin diye yapıyormuşum, güler misin ağlar mısın?
Mevzuyu uzatan, üşenmeyip konu açan kendisi; ben cevap yazınca deliriyor.
Anlayabildiniz mi konuyu?
Hele, 'eengelliden makale' diye ilan açıyorlar şeklinde iftira atması yok mu? Bu, arkadaşın ne kadar tehlikeli biri olduğunu göstermeye kâfi bence. Forumda böyle bir konu yok, nereden nasıl saldıracağını şaşırdığı için bu şekilde bir iftira atıyor.
Şunu tekrar edeyim: Biz 'bayan makale yazarları' olarak, ben de ayrıca 'engelli yazar' olarak, istediğimiz konuya istediğimizi yazarız. Tamam? (!) 😂😂😂