ElmasMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Varil fiyatı son 5 yılda %50 artmışken sana yansıyan fiyat 5 katına çıkmış.

Şimdi sen çıkmış varil fiyatı arttı her şeyi X kişilere bağlamayın diyorsun Normal halk zaten dipte artık bunu yorumlamaya bile gerek yokta, bundan 5 sene önce durumu iyi kabul edilen Esnaf grubu bile kan ağlıyor piyasa yüzünden. Bir çok kişi kapatıyor, bir çok kişi ise kapatmaya dayanmaya çalışıyor. Devir ilanlarına da bir göz atın mesela

Senin ülken diğer ülke vatandaşları için bir tatil fırsatı olarak görülüyor uzun zamandır.
Yurtdışındaki akraban bu ülkede çoğu kişinin ömrü boyunca yapamayacağı şeyleri yapıp, binemeyeceği arabalara binerken, yaşıtların ekonomisini dert etmeden ülke gezerken senin ülkenin genci yaşadığı ilden dışarı çıkamıyor.

Sen gelmiş tamam arttı ama şundan oldu bundan oldu, suçu ona buna atmayın diyorsan ya sende bir problem vardır yada döviz usulü gelirin vardır. Bu senede şu ülkeye gidip tatil yapayım diyebilecek kaç kişi var bu toplumda.

Artık bir şeylerin farkına varın. "Cennet vatan(!)" Artık senin değil elinde dövizi olanın cenneti.

Bir ihtimal daha var tabi, geçim konusunda bir yükümlülüğün yoktur ailenin güvencesi altındasındır belkide o yüzden tuzun kurudur bilemeyiz. Yada sırf eğlenmek iyi vakit geçirmek için troll yapıyorsundur
yav havle benmi yanlış yazıyorum sizmi anlamak istemiyorsunuz. yahu doların euronun cok yüksek oldugunu biz bilmiyormuyuz sanki bu olaylardan çok hoşnutmuşum gibi lanse ediyorsun. ben isemezmiyim dolar 1 tl olsun. ben 5 sene önce 150 tl ye aldıgım sunucuyu şuan 1.200 tl olarak ödüyorum 5 sunucum var 1k oderken 6k her ay ödüyorum hoşumamı gidiyor sanıyorsunuz.

6 kişiye bakıyorum hepside 18 yaş üzeri sen benden iyi bilemezsin. her ay 2 elektirik. 2 su. 6 ayrı telefon. 2 adet dogal gaz. 1 adet internet. bunlar aklımda olan faturalarım. Baba parası falan yemiyorum forumdada hikayem var okursun belki: