CALMARSE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pardon, ben konuda herhangi bir isimden veya üyeden bahsettim mi? Size ne oluyor? Resmen tartışma çıkarmak için yer arıyorsunuz. Lütfen hakaretlerinize, seviyesizliğinize bu konuda devam etmeyin. Ayrıca ben normal hayatında aktif birisiyim ve sporla müzikle ilgileniyorum. Dolayısıyla belirli işler haricinde bilgisayar veya telefon başında olamıyorum. Müsait olduğum zamanlarda da r10'da vakit geçiriyorum. Siz tamamen kafanızda bir şeyleri kurgulayıp gerçek olduğuna inanıyorsunuz.

@Admin; hocam ilgilenir misiniz lütfen? Herkes böyle olayı kişiselleştirip konu açanlara hakaret mi edecek? Bir konu hakkında genel fikrimizi belirttiğimizde böyle saldırılacak mı?
Hem bayan makale yazarı yazıp hem engelli olan benden başka biri yok bu forumda. Konu kilitlenince yazamadığınız için, kininizi bu şekilde kusmayı tercih ettiniz. En azından, yaptığınızın arkasında durabilecek karaktere sahip olmanızı öneririm.
'Engelini kullanarak prim yapıyorsun' iftirasını şu mesajınızda atmışştınız:
Hızınızı alamayıp konu açmışsınız, neden insanların yazmasından rahatsız oluyorsunuz?
https://www.r10.net/1082137670-post39.html
Siz insanlara 'kalitesiz, kalitesiz' diye hakaret edin; kimse size ağzını açmasın. Ne güzel bir dünya anlayışınız var.