Selamlar hocalarım başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Dün twitch üzerinden yayın açan ve 667 takipçisi olan bir arkadaş benimle iletişime geçti. İnstagram hesabımıza reklam vermek istediğini söyledi ancak ödemeyi 1 gün sonra yapacağını o an elinde para olmadığını söyledi. Daha önce bende çok parasız kaldığım için anlayış gösterdim ve reklam girişi yaptık. Az önce kendisine mesaj attım ödeme için verdiği cevap tam olarak şu;
istediğim kadar kitle gelmediği için ödeme yapmayacağım. Oysa biz arkadaşa asla bir kitle garantisi vermedik kaldı ki twitch gibi bir yerde 24 saat içinde bizim paylaşımımız ile 400 küsür takipçi kazandı. Ve kendisi istediğim etkileşimi alamadım ödeme yapmayacağım deyip engelledi. Oysa reklam öncesi hesabımızın tüm istatistiklerini gönderdik. Şimdi bu arkadaş ile olan mesajları aldım yarın ilk işim hakkında şikayette bulunmak. Siz siz olun ticarette vicdanınızı konuşturmayın gerçekten yazık. Haddim değil ama ödeme almadan asla bir işlem/ticaret yapmayın. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum