hocam ekran bağlantısında bir problem olabilir soket çıkmış olabilir çarpmadan dolayı olduğu için ssd/hdd bir şey olduğunu sanmıyorum zarar görmediyse rahatlıkla içine ulaşabilirsin
Şasi yapmıştır muhtemelen, açılıp bir temizlensin düzelir. Bilgisayarını açınca fan dönüyor görüntü gelmiyorsa ekran soketidir ayrıca açılıyor ses geliyorsa ekrandan yada ekran ledleri sokette oluşabilecek darbe ile patlamış yada çalışmıyor olabilir, telefonun flashı ile bilgisayarı açma düğmesine basıp kontrol et. Cihazın windows 8 ve üzeri ise istediğin cihaza tak direkt açılır. Veri kaybı yaşamayacaksın. Zaten bir bilgisayarcıya gideceksen bataryayı sök içinde biriken statik elektiriği açma düğmesine basılı tutarak boşalt. Kısa devre var ise anakartı da yiyebilirsin yada diğer donanımları da. Bilmediğin işi ustasına bırak
Darbeyle flat kablolar çıkmış ya da kaymış olabilir. Öncesinde düştüyse veya çok fazla sök tak yapıldıysa flat kablonun kilitleri işlevini yitirmiştir. Bu yüzden en ufak sarsıntıda yerinden çıkabilir.
Çarpmanın etkisiyle devre bağlantılarda temassızlık olmuştur büyük ihtimal.
Herhangi bir kopukluk var mı diye kontrol etmek için içini açtım. Gözüme çarpan şeyler şunlar
1- yırtık bir şey var
2- Boşta turuncu bir kablo var ama ucu kapalı. Sanırım zaten bir yere takılmaması gerekiyor anlamadım.
3- geneli şu şekilde görünüyor