dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genelde her yerde bu şekilde. bizim bir akraba daire sattı 300 bin liraya oğlunu evlendirdi 45 bine koltuk takımı almışlar. 2 sene önce düşünün o derece enayilik.300 bin yetmedi 80 bin kadar da borçlandılar takı olarak 100 binliraya bilezik aldılar gerisi boşa giden para. şimdi oğlu işsiz evi kira 2800 olmuş . kına olsa ne olur olmasa ne olur bana kalsa düğün bile gereksiz. boşanmaların %90 ı evlendikten hemen sonra ödenmesi gereken borçlar ve kadındna istenen takılar yüzünden oluyormuş. gelin adayımız para kazanmıyorsa maaşlı çalışan değilse ne desen anlamaz bence. anlaması için paranın nasıl kazandığını bilmesi lazım. o yüzden net olun her denileni yapmayın sonra acı acı ağlamaktansa şimdi biraz sızlanması iyidir.

ek: çalışıyormuş da ona rağmen 6 binlik yer varken 20 bin lik yeri tercih ediyorsa benim ilk aklıma ailesinden birisi abisi bilmem neyi acaba komisyon mu alıyor gelirdi bence kesinlikle ödemeyin nereyi tutarlarsa tutsunlar.
kendisi öğretmen hocam çalışıyor. ya diyorum ya tamamen o ne der bu ne der diye düşünüyor adım gibi eminim. Hele bunun bi tane halası ve halasının kızı var. Onlar çok zengin halasının kızı bunu sürekli fiştekliyor.
Nişanlanmadan 1 ay önce mesajlaşıyolardı halasının kızı buna "kardeşinin makyajını falan da gökhan ödesin he" yazdı ben de gördüm. Ya ben zaten ödicem onu götürüp kardeşini orda bırakıcak halim yok.