Kına kız evinde yapılır. Kız tarafının işidir siz niye karışıyorsunuz ki. Ne parası ne de nasıl yapıldığı erkek tarafını ilgilendirmez. İsterse 5 yıldızlı otelde yapar parasını da öder.
genelde her yerde bu şekilde. bizim bir akraba daire sattı 300 bin liraya oğlunu evlendirdi 45 bine koltuk takımı almışlar. 2 sene önce düşünün o derece enayilik.300 bin yetmedi 80 bin kadar da borçlandılar takı olarak 100 binliraya bilezik aldılar gerisi boşa giden para. şimdi oğlu işsiz evi kira 2800 olmuş . kına olsa ne olur olmasa ne olur bana kalsa düğün bile gereksiz. boşanmaların %90 ı evlendikten hemen sonra ödenmesi gereken borçlar ve kadındna istenen takılar yüzünden oluyormuş. gelin adayımız para kazanmıyorsa maaşlı çalışan değilse ne desen anlamaz bence. anlaması için paranın nasıl kazandığını bilmesi lazım. o yüzden net olun her denileni yapmayın sonra acı acı ağlamaktansa şimdi biraz sızlanması iyidir.
ek: çalışıyormuş da ona rağmen 6 binlik yer varken 20 bin lik yeri tercih ediyorsa benim ilk aklıma ailesinden birisi abisi bilmem neyi acaba komisyon mu alıyor gelirdi bence kesinlikle ödemeyin nereyi tutarlarsa tutsunlar.